I favn Kvindelighed Nærvær

En blid start

29. november 2017

Babyseng, bleer og børneværelse. Der er et utal af ting som fylder ens tanker, når man venter et barn. Man ønsker at alt skal være helt perfekt, til den største forandring i ens liv, for tænk nu hvis man skulle glemme noget essentielt, og alt pludselig går op i røg som konsekvens? Jeg har samlet en række råd, som gjorde det nemmere for os at få “den perfekte start”, samt råd som vi ville ønske vi havde fået (og ikke mindst lyttet til).

  • Spis dadler: 4 uger inden terminsdato, kan det anbefales at begynde at spise 6 dadler om dagen. Dadlerne i sen graviditet, har vist sig at have en effektiv virkning på veer og fødsel samt formindsker efterblødningerne. Hvis man ikke er så glad for dadler, kan man f.eks. lave lækre dadelkugler med samme virkning. Prøv f.eks min absolut yndlings opskrift

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar